dinsdag 22 mei 2012

Afspraken minimaal 48 uur van tevoren afbellen.

Steenwijk - Afspraken bij Tandzorg Steenwijk dienen voortaan minimaal 48 uur van tevoren afgebeld te worden. Dit is de tijd die wij minimaal nodig hebben om een nieuwe afspraak in de plaats te kunnen plannen. De huisregels zijn op dit punt aangepast.

De agenda's worden zo efficiënt mogelijk ingevuld, zodat wij een maximaal aantal patiënten per dag kunnen behandelen. Hierdoor hebben we eigenlijk ook geen wachtlijsten. Dit betekent ook dat we een vrij gekomen plek in de agenda ten alle tijde proberen op te vullen zodat onze tandartsen door kunnen werken.

We merken dat door de veranderingen van de verzekeraars per 1 januari en de duurdere tandartsverzekeringen men in het algemeen wat langer de kat uit de boom kijkt qua afspraken. Hierdoor blijkt 24 uur van tevoren afzegging onvoldoende te zijn om een vrijgekomen plek nog efficiënt op te vullen. Op deze manier doorgaan zou betekenen dat we minder efficiënt zouden werken en wellicht de kosten omhoog zouden moeten gaan. Iets wat wij proberen te vermijden, vandaar de aanpassing van de huisregels.