dinsdag 16 december 2014

Independer is KUL, stem ons naar de NUL

Wij vinden dat Independer (lees Achmea) alle grenzen van het betamelijke al lang overschreden heeft. De beoordelingen zijn al lang niet meer "een loopje nemen met de waarheid", wij vinden dat je ondertussen al beter kan spreken over keihard liegen en meedogenloos patiënten misleiden!

Waar moeten we beginnen? Klachten van patiënten dat hun positieve comments over onze praktijk verwijderd worden. Overduidelijke smaad- en lasterschrift, gewoon al strafrechtelijk niet eens meer in orde waar je geen enkele reactie krijgt als je er over klaagt en het pas verwijderd wordt als je een advocaat op de zaak zet. Ga je eens schamen Achmea Independer.

Het valt verder op dat Achmea gecontracteerde tandartsen gemiddeld allemaal hoge cijfers krijgen op Achmea Independer. Terwijl het ons juist opvalt dat de Achmea medewerkers die wij zien deze zelfde tandartsen mijden als de pest......vreemd nietwaar? Hoe de waard is vertrouwd hij zijn gasten of zo iets?

Van een website waarvan wij vinden dat ze patiënten zo keihard voorliegen HOEVEN WIJ OOK HELEMAAL GEEN POSITIEVE BEOORDELINGEN. Liever niet zelfs!
We hebben wat onderzoek gedaan naar de beoordelingen van Independer en volgens ons is het zo dermate slecht mee gesteld dat je beter een onvoldoende kan hebben dan hoog scoren bij Achmea Independer.

De voorbeelden zullen we binnenkort ALLEMAAL publiceren. Wilt u toch per sé reageren op Independer (wat wij u toch ECHT ECHT ECHT afraden) schrijf een goed commentaar en geef ons dan een onvoldoende! Het cijfer liefst zo slecht en zo laag mogelijk omdat het hele beoordeel systeem van Achmea Independer toch van geen ene kant deugt. Vandaar deze actie!

Dus:

Independer is kul, Stem ons naar de nul......!